Ти тут
Головна > Новини > Verbatim MediaShare Mini забезпечує мережевий доступ до накопичувачів з інтерфейсом USB

Verbatim MediaShare Mini забезпечує мережевий доступ до накопичувачів з інтерфейсом USB

Організувати доступ по мережі до зовнішніх накопичувачів дозволяє пристрій, показаний на знімках. Компактний корпус Verbatim MediaShare Mini не розрахований на встановлення накопичувача всередині. Замість цього слід використовувати порти USB.

Для початку роботи достатньо підключити до MediaShare Mini зовнішні накопичувачі і пов’язати пристрій кабелями Ethernet, що входять до комплекту з домашнім маршрутизатором. У результаті файли автоматично стануть доступними в мережі. Взаємодія з MediaShare Mini, включаючи перегляд файлів і зміна налаштувань, здійснюється за допомогою браузера. Серед достоїнств MediaShare Mini виробник виділяє можливість одночасного підключення до чотирьох накопичувачів, доступу з домашньої мережі і з мережі Інтернет.

Доступ до файлів можна отримати не тільки з ПК, але і з мобільного пристрою, включаючи iPhone, iPad та інші смартфони і планшети. Передбачено завантаження фотографій на Facebook, є підтримка iTunes, а також можливість налагодити потокове мовлення, розраховане на Sony Playstation 3, Microsoft Xbox 360 і інші DLNA пристрої.

Ціна MediaShare Mini дорівнює $ 90.

Джерело: Verbatim

Залишити відповідь

Top