Ти тут
Головна > Новини > Представлена ​​технологія Qualcomm Quick Charge 4, тепер сумісна з USB Power Delivery

Представлена ​​технологія Qualcomm Quick Charge 4, тепер сумісна з USB Power Delivery

Компанія Qualcomm сьогодні представила технологію швидкої зарядки Quick Charge 4. Як повідомляється, нова технологія дозволить смартфонам заряджатися ще на 20% швидше, ніж з технологією попереднього покоління.

Qualcomm обіцяє, що всього п’яти хвилин зарядки вистачить, щоб смартфон пропрацював не менше п’яти годин. Щоб зарядити акумулятор мобільного пристрою наполовину, буде достатньо всього 15 хвилин. Важливо й те, що нова технологія відповідає стандартові USB Power Delivery, тоді як попередні версії такої сумісністю не володіли.

Нагадаємо, Google вже висловилася з приводу різноманітності технологій швидкої зарядки на ринку, так що, цілком можливо, в майбутньому виробникам просто доведеться від них відмовитися.

Для забезпечення оптимальної продуктивності, Qualcomm заодно розробила нові контролери харчування: SMB1380 і SMB1381 з максимальною ефективністю до 95%. Нові версії технологій INOV (Intelligent Negotiation for Optimum Voltage) і Battery Saver Technologies повинні посприяти кращому збереженню акумулятора. Qualcomm оперує показником 80% початкової ємності після 500 циклів зарядки.

Першою однокристальної системою з підтримкою Quick Charge 4 стане Snapdragon 835.

Джерело: Qualcomm

Залишити відповідь

Top