Ти тут
Головна > Новини > Transcend представляє надтонкий, легкий та компактний жорсткий диск у стильному алюмінієвому корпусі

Transcend представляє надтонкий, легкий та компактний жорсткий диск у стильному алюмінієвому корпусі

Компанія Transcend Information, Inc. (Transcend), світовий лідер серед виробників мультимедіа та накопичувачів, представляє надтонкий жорсткий диск StoreJet 25C3 у стильному корпусі, виконаному з алюмінієвого сплаву. Оснащений швидкісним інтерфейсом USB 3.0, цей тонкий та легкий накопичувач поєднує у себе стильний дизайн та найсучасніші технології.

Тонкий корпус, маленька вага та велика ємність

Портативний жорсткий диск Transcend StoreJet 25C3 відрізняється невеликою товщиною корпуса, яка складає лише 9,95 мм, що дозволяє його з легкістю носити навіть у кишені сорочки. Корпус пристрою виконаний з алюмінію, а його вага складає лише 136 г, що робить цей накопичувач чудовим вибором для використання у дорозі, чи це ділове відрядження, чи туристична поїздка. Попри свою компактність, моделі StoreJet 25C3 мають ємність до 2 ТБ, що дає можливість користувачам зберігати усі свої резервні копії та важливі робочі файли на одному накопичувачі.

Розкішний, швидкий, алюмінієвий

Витончений алюмінієвий корпус портативного жорсткого диска StoreJet 25C3 прекрасно поєднується з іншими цифровими пристроями і підкреслює Ваш хороший смак. Матово-сірий колір та скошені металеві грані підкреслюють ексклюзивність його дизайну. Висока якість складання та вивірений стиль цього накопичувача справляють враження. При цьому, StoreJet 25C3 також має велику продуктивність: завдяки використанню інтерфейсу USB 3.0 він демонструє швидкість передачі даних до 5 Гбіт/с.

Додаткове програмне забезпечення Transcend Elite: корисний інструмент для керування даними

Transcend Elite — це фірмове програмне забезпечення для ОС Mac OS X та Windows, що було створене для оптимізації процесу керівництва даними. Користувачі можуть безкоштовно завантажити цей пакет з веб-сайту Transcend. Серед основних функцій Transcend Elite: резервне копіювання та відновлення, шифрування даних та синхронізація з хмарними сховищами Dropbox та Google Drive.

Гарантія

Портативні жорсткі диски Transcend StoreJet 25C3 пропонуються у варіантах ємністю 1 і 2 ТБ, та мають трирічну обмежену гарантію Transcend.

Залишити відповідь

Top