Ти тут
Головна > Новини > Intel планує вийти з СП з Micron, зайнятого випуском флеш-пам’яті?

Intel планує вийти з СП з Micron, зайнятого випуском флеш-пам’яті?

За повідомленням джерела, що спирається на думку аналітика Barclays Capital, Intel перестала інвестувати в спільне з Micron підприємство з випуску флеш-пам’яті. Чи означає це, що шляхи партнерів розходяться?

Протягом багатьох років компанії успішно співпрацювали в рамках СП IM Flash Technologies. У розпорядженні дітища двох виробників є фабрика в США, друга будується в Сінгапурі. Зараз на потужностях IM Flash вже освоєно випуск флеш-пам’яті типу NAND за нормами 25 нм.

Між тим, Intel вже давно приписують бажання покинути борт корабля під назвою IM Flash. Хоча компанія і використовує продукцію СП у своїх SSD, вона не займається збутом флеш-пам’яті. У свою чергу, Micron зосереджується на цьому виді діяльності, не приділяючи SSD великої уваги. На думку Сі Джі Мьюз (CJ Muse), аналітика Barclays Capital, догляд Intel з СП – лише питання часу. Свою думку аналітик засновує на дослідженні обсягів інвестицій сторін у спільне підприємство.

Представник Intel відмовився коментувати це припущення, зазначивши, що аналітик будує свої здогади, не маючи реальних даних.

Джерело: EE Times

Залишити відповідь

Top