Ти тут
Головна > Новини > Аpacer прикрашає накопичувач AH332 стилізованої стрілою, але про швидкості пристрою мовчить

Аpacer прикрашає накопичувач AH332 стилізованої стрілою, але про швидкості пристрою мовчить

У вигляді стилізованої стріли оформлений фіксатор висувного роз’єму накопичувача AH332, представленого компанією Apacer. На думку виробника, цей елемент повинен викликати асоціації з високою швидкістю і надійністю. На жаль, даних про швидкодію AH332 «світовий лідер виробництва цифрових пристроїв», як скромно іменують Apacer укладачі прес-релізу, не приводить.

Крім емоційного навантаження, стріла несе і трохи більш практичну. Її колір використовується для кодування об’єму накопичувача. У модифікації об’ємом 2 ГБ стрілка має салатовий колір, у 4 ГБ – блакитний, у 8 ГБ – жовтий. Рожевий дістався старшої модифікації об’ємом 16 ГБ. Сам корпус пофарбований у чорний колір.

Пристрій вийшов досить компактним – 55 х 21 х 10 мм. Висувний роз’єм позбавляє від побоювань з приводу втрати ковпачка, тому така конструкція широко використовується виробниками «флешок».

Накопичувач AH332 забезпечується довічною гарантією. Він сумісний з операційною системою Windows 7 і комплектується ПЗ ACE для стиснення і парольного захисту даних.

Джерело: Apacer Technology

Залишити відповідь

Top