Ти тут
Головна > Новини > Товщина зовнішнього жорсткого диска G-DRIVE slim не перевищує 10 мм

Товщина зовнішнього жорсткого диска G-DRIVE slim не перевищує 10 мм

Слово «тонкий»автоматично спливає в пам’яті при першому погляді на зовнішній накопичувач G-DRIVE slim, представлений компанією Hitachi GST під маркою G-Technology.

У корпусі G-DRIVE slim знаходиться жорсткий диск об’ємом 320 ГБ. Він отримує харчування від порту USB, так що необхідності в адаптер живлення немає. Для обміну даними використовується інтерфейс USB 2.0. Пристрій, орієнтоване, в першу чергу, на використання з комп’ютерами Apple Macbook, MacBook Pro і Macbook Air, безумовно, можна використовувати і іншими персональними комп’ютерами.

Зменшити товщину зовнішнього накопичувача до значення, що дає Hitachi GST право називати G-DRIVE slim найтоншим зовнішнім жорстким диском в світі, дозволило застосування HDD Travelstar Z5K320 типорозміру 2,5 дюйма, товщина якого дорівнює 7 мм. Габарити витонченого металевого корпусу G-DRIVE slim рівні 128,6 x 82 х 9,9 мм, а маса пристрою становить 144 г.

З урахуванням того, що G-DRIVE slim призначений для мобільного застосування, велике значення має посилене виконання Hitachi Travelstar Z5K320. Вінчестер стійкий до поштовхів до ударів, а його охолодження забезпечує алюмінієвий корпус, який працює в ролі радіатора.

На G-Technology G-DRIVE slim поширюється трирічна обмежена гарантія. Пристрій вже є в продажу за ціною $ 100.

Джерело: Hitachi GST

Залишити відповідь

Top