Ти тут
Головна > Новини > «Флешки» RUF2-HSC-T підтримують шифрування і позбавляють від необхідності встановлення ПЗ

«Флешки» RUF2-HSC-T підтримують шифрування і позбавляють від необхідності встановлення ПЗ

Розмір шкоди, викликаної державним організаціям Японії витоками конфіденційних даних, за останні роки різко збільшився і оцінюється десятками мільйонів доларів. Наприклад, тільки за минулий рік втрати від витоків різного роду даних в Країні висхідного сонця перевищили 51500 тисяч доларів. Тому, відгукуючись на зростаючу потребу в максимально захищених накопичувачах, компанія Buffalo представила на внутрішньому ринку серію “флешок” RUF2-HSC-T, особливістю яких є підтримка апаратного шифрування даних за алгоритмом AES з довжиною ключа 256 біт.

Строго кажучи, USB-диски представлені в трьох версіях: звичайні – RUF2-HSC-T – підтримують апаратне шифрування і тільки, моделі серії RUF-HSC-GTV на додаток до цього оснащені вбудованим антивірусним ПЗ з річною передплатою, а в накопичувачах серії RUF-HSC-GTV3 ліцензія на антивірусний захист продовжена до трьох років. Характерною особливістю пристроїв, незалежно від серії, є відсутність необхідності установки будь-якого програмного забезпечення на комп’ютер – все програмні захисні механізми вбудовані в саму «флешку».

Габаритні розміри Buffalo RUF2-HSC-T – 55 х 20 х 8 мм, маса – близько 10 грамів. Накопичувачі оснащені висувним роз’ємом і підключається по інтерфейсу USB 2.0 або USB 1.1. У продаж новинки надійдуть в кінці листопада в шести виконаннях (з об’ємом пам’яті 2, 4, 8, 16, 32 або 64 ГБ) за ціною від $ 155 до $ 700. Очевидно, виробник вірить в те, що державна інформація безцінна, і, значить, висока вартість пристроїв не відіб’ється на попиті.

Джерело: Buffalo

Залишити відповідь

Top