Ти тут
Головна > Новини > Super Talent оснастила USB-диски USB 3.0 Virtual PC кеш-пам’яттю DRAM

Super Talent оснастила USB-диски USB 3.0 Virtual PC кеш-пам’яттю DRAM

Компанія Super Talent, не так давно представила «флешку» з підтримкою USB 3.0 дешевше $ 15, анонсувала сімейство USB-дисків USB 3.0 Virtual PC. Всі моделі серії оснащені кеш-пам’яттю DRAM, а деякі поставляються ще й з встановленим додатком Ceedo Personal, яке, разом з платним доповненням Argo Application Installer, дозволяє встановлювати на накопичувач будь-які програми.

На думку виробника, носії з передвстановленим Ceedo Personal стануть ідеальним помічником людини, вимушене працювати на декількох ПК або ділити комп’ютер з іншими людьми. Встановлені на USB-диск за допомогою Ceedo програми доступні користувачам на будь-якому комп’ютері з ОС Windows – достатньо лише вставити накопичувач у порт USB. Крім цього, програми можна налаштовувати на свій смак – при наступному підключенні «флешки» до ПК налаштування не зіб’ються.

У серію USB 3.0 Virtual PC входять шість накопичувачів об’ємом 16, 32 і 64 ГБ. Рекомендована вартість USB-дисків без додаткового ПЗ становить $ 60, $ 120 і $ 210 відповідно. Наявність Ceedo Personal додає до вказаної ціни ще $ 10.

Джерело: Super Talent

Залишити відповідь

Top