Ти тут
Головна > Новини > Флеш-накопичувачі SanDisk Ultra і Cruzer Edge комплектуються ПЗ для шифрування і онлайнового резервування даних

Флеш-накопичувачі SanDisk Ultra і Cruzer Edge комплектуються ПЗ для шифрування і онлайнового резервування даних

На виставці CES 2011, що проходить в ці дні в Лас-Вегасі, компанія SanDisk представила програмне забезпечення SanDisk SecureAccess, що забезпечує захист змісту флеш-накопичувачів від неавторизованого доступу. Захист реалізується шляхом створення у накопичувачі зашифрованою області, доступ до якої закритий паролем. Програма також забезпечує доступ до функції резервного копіювання даних з використанням онлайнового сховища об’ємом 2 ГБ (щось не густо, враховуючи обсяги сучасних «флешок»).

Шифрування і резервне копіювання буде доступне для всіх накопичувачів, що поставляються SanDisk, починаючи з поточного кварталу. Зокрема, програмою SanDisk SecureAccess комплектуються два нових флеш-накопичувача, також представлених на CES 2011.

Модель SanDisk Ultra характеризується швидкістю передачі даних до 15 МБ / с і доступна у варіантах об’єму від 8 до 32 ГБ. Їх ціна обмежена відмітками $ 45 і $ 110 відповідно.

Модель SanDisk Cruzer Edge має компактний корпус з висувним роз’ємом. Залежно від модифікації, цей накопичувач має об’єм від 2 до 16 ГБ. Ціна найдоступнішою модифікації дорівнює $ 13, самої ємної – $ 80. Постачання яскраво забарвлених новинок вже почалися.

Джерело: SanDisk

Залишити відповідь

Top