Ти тут
Головна > Новини > Lexar Media покриває накопичувачі JumpDrive S50 антимікробним покриттям

Lexar Media покриває накопичувачі JumpDrive S50 антимікробним покриттям

Асортимент Lexar Media поповнився флеш-накопичувачами з інтерфейсом USB серії JumpDrive: JumpDrive S70, JumpDrive S50 і JumpDrive V10. До достоїнств нових накопичувачів компанія відносить протимікробну захист Microban, парольне обмеження доступу, шифрування та наявність світлодіодних індикаторів активності.

Відмінною рисою JumpDrive S70 є компактна конструкція з висувним роз’ємом та наявність ПЗ для видалення інформації без можливості подальшого відновлення. Передбачено випуск накопичувачів в корпусах різного кольору. Обсяг «флешок» дорівнює 4, 8, 16, 32 і 64 ГБ.

У таких варіантах об’єму доступна модель JumpDrive S50, у якої роз’єм USB має вбудований захисний ковпачок, що зрушується при необхідності. Ця Корпус цієї моделі має захисне покриття Microban, перешкоджає розмноженню бактерій.

Замикає список новинок модель JumpDrive V10 з прозорим захисним ковпачком. Передбачений випуск модифікації об’ємом 4 ГБ, що має корпус блакитного кольору, 8 ГБ з синім корпусом, помаранчевого накопичувача об’ємом 16 ГБ і модифікації в білому корпусі, обсяг якої дорівнює 32 ГБ.

blank

На жаль, даних про швидкодію нових накопичувачів і їх ціну виробник не приводить.

Джерело: Lexar Media

Залишити відповідь

Top