Ти тут
Головна > Новини > Представлені карти пам’яті SanDisk Extreme Pro SDHC UHS-I

Представлені карти пам’яті SanDisk Extreme Pro SDHC UHS-I

Новий змінний носій формату SDHC представила корпорація SanDisk, відома своїми продуктами в цій категорії.

Карта пам’яті SanDisk Extreme Pro SDHC UHS-I відповідає вимогам специфікації SD 3.0 і демонструє швидкості читання і запису до 45 МБ / с. Вона відповідає рейтингу відео UHS Speed ​​Class 1, забезпечуючи стабільну швидкість не нижче 10 МБ / с, що дозволяє записувати відео високої чіткості у форматі 1080p. У картці використовується контролер Power Core, розроблений в SanDisk, який забезпечує довгострокову надійність носія за рахунок розподілу навантаження по всій флеш-пам’яті.

Потреба в містких і швидких картах пам’яті зростає в міру появи нових моделей дзеркальних фотокамер, оснащених датчиками все більш високого дозволу і підтримуючих високу швидкість серійної зйомки, а також оснащених функцією відеозйомки у форматі високої чіткості. За словами SanDisk, нова карта «забезпечує високу продуктивність і ефективне енергоспоживання камер з підтримкою UHS», наприклад, Nikon D7000.

На карту поширюється довічна обмежена гарантія виробника. Як запевняє SanDisk, незабаром карта з’явиться на прилавках роздрібних магазинів по всьому світу і вже доступна для попереднього замовлення на сайті компанії. У залежності від обсягу – від 8 до 32 ГБ, рекомендована роздрібна ціна картки становить від $ 110 до $ 350 відповідно.

Компанія пропонує адаптер SanDisk Extreme Pro ExpressCard Adapter, розрахований на установку в слот ExpressCard і дозволяє отримати максимум продуктивності при роботі з картами SDHC і SDXC UHS-I. Він коштує $ 50.

Джерело: SanDisk

Залишити відповідь

Top