Ти тут
Головна > Новини > Прийнятий стандарт флеш-пам’яті ONFI 3.0, швидкість передачі збільшена до 400 МБ / с

Прийнятий стандарт флеш-пам’яті ONFI 3.0, швидкість передачі збільшена до 400 МБ / с

Специфікації, про які вперше заговорили навесні минулого року, прийняті галузевої організацією Open NAND Flash Interface (ONFI). Стандарт під позначенням ONFI 3.0 розроблений за участю великих виробників флеш-пам’яті, включаючи Hynix, Intel, Micron, SanDisk і Sony.

За рахунок використання інтерфейсу енергонезалежній пам’яті DDR2 (NV-DDR2), нова редакція специфікації піднімає максимальну швидкість до 400 МБ / с, що вдвічі вище за показник, стандартизованого в ONFI 2.2.

Таким чином, використання ONFI 3.0 дозволить розкрити потенціал високошвидкісних інтерфейсів, таких як USB 3.0. Більш того, поліпшення, внесені в стандарт, дозволять отримувати високу швидкість при меншій кількості каналів контролера, що призведе до зниження вартості та зменшення розмірів контролерів, які використовуються в твердотільних накопичувачах, упевнені розробники стандарту.

Крім того, реалізація механізму вибору чіпа дозволила скоротити кількість відповідних ліній, що, у свою чергу, скорочує кількість висновків мікросхеми та спрощує проектування топології друкованих плат.

Важливо, що збережена зворотна сумісність з виробами, відповідними стандарту ONFI ранніх версій.

Джерело: ONFI

Залишити відповідь

Top