Ти тут
Головна > Новини > Sharkoon QuickPort Quattro: стикувальна станція для чотирьох накопичувачів з інтерфейсом USB 3.0

Sharkoon QuickPort Quattro: стикувальна станція для чотирьох накопичувачів з інтерфейсом USB 3.0

Зовнішні стикувальні станції для жорстких дисків не можна назвати стрімко прогресуючим класом пристроїв, тим не менш, вони не застигли у своєму розвитку. Наприклад, інженери Sharkoon вже експериментували з дизайном корпусу станції QuickPort Home, а загальна тенденція до оснащення новинок продуктивними інтерфейсами знайшла своє відображення в останній док-станції компанії, QuickPort Quattro.

Ця новинка володіє чотирма роз’ємами для підключення жорстких дисків або SSD формфактора 2,5 або 3,5 дюйма. Кожен порт відключається, а світлодіодна індикація сигналізує про підключене харчуванні та активності накопичувача (синій та червоний світлодіоди відповідно). Охолодження всієї конструкції доручено двом вентиляторів з плавним регулюванням обертів незалежної.

Відзначимо використання інтерфейсів USB 3.0 і eSATA, що обіцяють не стати «вузьким місцем» при роботі з продуктивними накопичувачами. Інтерфейсні кабелі в комплекті є, як і зовнішній блок живлення. Максимальна ємність підключеного HDD не повинна перевищувати 3 ТБ. При габаритах 285 x 165 x 95 мм маса Sharkoon QuickPort Quattro становить 1030

blank
Ціна новинки на даний момент невідома.

Джерело: Sharkoon

Залишити відповідь

Top