Ти тут
Головна > Новини > Transcend представила карти пам’яті microSDHC Class 10 об’ємом до 16 ГБ

Transcend представила карти пам’яті microSDHC Class 10 об’ємом до 16 ГБ

Компанія Transcend Information, що спеціалізується на випуску накопичувачів і змінних носіїв на базі флеш-пам’яті, оголосила про вихід нової серії високошвидкісних карт microSDHC Class 10.

За словами виробника, компактні носії призначені для мобільних пристроїв, таких як смартфони, цифрові камери, відеореєстратори і планшети.

Розмір карт пам’яті Transcend microSDHC Class 10 дорівнює 11 x 15 x 1 мм, що в десять разів менше габаритів звичайної карти SDHC. Що стосується швидкості передачі, нові картки задовольняють вимогам маркування Class 10, тобто виробник гарантує швидкість запису не менше 10 МБ / с. Висока швидкість передачі даних затребувана при серійній фотозйомку і відеозйомці у форматі високої чіткості.

Доступні модифікації об’ємом 4, 8 і 16 ГБ. Їх рекомендовані ціни рівні $ 15, $ 24 і $ 73 відповідно. Картки Transcend microSDHC Class 10 поставляються як окремо, так і в комплекті з адаптером microSDHC, що дозволяє використовувати їх з пристроями, оснащеними слотом SDHC.

Відзначимо, що при всіх запевненнях у своєму лідерстві, якими, за традицією, наповнений прес-реліз, Transcend плететься в хвості у конкурентів. Компанія Lexar Media розпочала продаж карток microSDHC Class 10 об’ємом 32 ГБ ще в січні.

Джерело: Transcend

Залишити відповідь

Top