Ти тут
Головна > Новини > Переносний жорсткий диск Verbatim Store’n’Go Executive оснащений інтерфейсом USB 3.0

Переносний жорсткий диск Verbatim Store’n’Go Executive оснащений інтерфейсом USB 3.0

Компанія Verbatim, що випускає змінні носії, зовнішні накопичувачі та комп’ютерні аксесуари, представила зовнішній жорсткий диск Verbatim Store’n’Go Executive з інтерфейсом USB 3.0

Накопичувач випускається в двох варіантах об’єму – 500 і 750 ГБ. У ньому реалізовано апаратне шифрування інформації за алгоритмом AES з 256-бітовим ключем. Для зовнішнього оформлення жорсткого диска вибрано три колірних рішення: сірий графіт, глянсовий чорний і сріблястий. Виробник відзначає характерну особливість диска Executive – сенсорну кнопку, дотик до якої активує заздалегідь запрограмовану функцію.

Для отримання максимальної швидкості передачі даних диск треба підключати до порту USB 3.0. Разом з тим, пристрій повністю сумісний з портами USB 2.0.

Жорсткий диск Executive HDD поставляється в комплекті з програмним забезпеченням Nero Back it Up and Burn Software. Крім того, на диску встановлена ​​утиліта Green Button, яка дозволяє знизити енергоспоживання і продовжити термін служби диска. Вона автоматично переводить диск у сплячий режим після запрограмованого заздалегідь періоду бездіяльності або вручну по натисненню кнопки Green Button на робочому столі.

Джерело: Verbatim

Залишити відповідь

Top