Ти тут
Головна > Новини > Mach Xtreme анонсує накопичувачі MX-DS TURBO з лінійною швидкістю читання понад 550 МБ / с

Mach Xtreme анонсує накопичувачі MX-DS TURBO з лінійною швидкістю читання понад 550 МБ / с

До плеяди компаній, що випускають твердотільні накопичувачі з контролерами SandForce SF-2000, приєдналася і Mach Xtreme з новою серією MX-DS TURBO. Нагадаємо, що попередники (без приставки TURBO в назві) оснащувалися мікросхемами SF-1200. Технологія SandForce DuraWrite оптимізує операції запису з метою збільшення терміну служби накопичувача, підтримується команда TRIM, алгоритми контролю над зносом, пошуку і корекції помилок.

Як і належить SSD з цим контролером, використовується інтерфейс SATA третьої ревізії, в корпусі формфактора 2,5 дюйма укладена пам’ять типу MLC, обсяг якої може становити 120, 180, 240 і 480 ГБ. Швидкості послідовного читання і запису досягають 555 і 510 МБ / с відповідно, показник IOPS досягає 85000 операцій. Примітно, що флагман дещо поступається трьом молодшим моделям в декларованої продуктивності.

Енергоспоживання Mach Xtreme MX-DS TURBO в процесі роботи перебуває на рівні 2,8 Вт, при переході в режим очікування це значення знижується до 1,6 Вт Гарантія на накопичувачі дійсна протягом трьох років.

Джерело: Mach Xtreme

Залишити відповідь

Top