Ти тут
Головна > Новини > Твердотільні накопичувачі SanDisk iSSD розміром з поштову марку мають об’єм до 128 ГБ

Твердотільні накопичувачі SanDisk iSSD розміром з поштову марку мають об’єм до 128 ГБ

Як тільки організація SATA-IO, що займається розвитком і стандартизацією технології SATA, прийняла нову специфікацію SATA μSSD, компанія SanDisk анонсувала продовження лінійки вбудованих твердотільних накопичувачів iSSD. Мініатюрні пристрої розміром з поштову марку в першу чергу орієнтовані на застосування в планшетних ПК.

Специфікація μSSD дозволила інженерам позбутися роз’ємів, що дає можливість розміщувати накопичувачі безпосередньо на друкованій платі – немаловажний фактор в умовах обмеженого простору. Пристрої укладені в корпус BGA з 56 висновками з габаритами 16 х 20 мм. Товщина мікросхеми складає від 1,2 до 1,85 мм в залежності від місткості.

Рішення відрізняються низьким енергоспоживанням (до 10 мВт) і високою швидкодією. Швидкості читання і запису при послідовному доступі до диска досягають 450 і 160 МБ / с відповідно. Підвищити продуктивність при довільного запису допомагає технологія nCache, розумно використовує кеш під час операцій з дрібними файлами.

Накопичувачі i100 SSD будуть доступні в модифікаціях об’ємом від 8 до 128 ГБ. Інженерні зразки виробів вже доступні, масове виробництво повинне початися в третьому кварталі.

Джерело: SanDisk

Залишити відповідь

Top