Ти тут
Головна > Новини > Super Talent наділяє «флешку» USB 3.0 DataGuardian функцією парольного захисту

Super Talent наділяє «флешку» USB 3.0 DataGuardian функцією парольного захисту

Компанія Super Talent Technology випустила новинку під назвою USB 3.0 DataGuardian. Новинка являє собою флеш-накопичувач з інтерфейсом USB 3.0 функцією парольного захисту даних.

Для роботи з SuperTalent USB 3.0 DataGuardian не потрібно встановлювати спеціальне програмне забезпечення, підкреслює виробник. Програма, яка перевіряє пароль і обмежує доступ, знаходиться в «прошивці» накопичувача і активується автоматично при підключенні USB 3.0 DataGuardian до ПК. Щоб отримати доступ до даних, необхідно ввести правильний пароль. Щоб знову закрити доступ, достатньо відключити накопичувач від ПК. До достоїнств DataGuardian також відноситься блокування шкідливих програм, які використовують засоби автоматичного запуску програм.

За даними компанії, при підключенні до порту USB 3.0 швидкість читання досягає 85 МБ / с, швидкість запису – 40 МБ / с. Зрозуміло, при підключенні до порту USB 2.0 показники стають нижчими, але вони теж досить високі: 37 і 27 МБ / с в режимі читання і запису відповідно.

Передбачений випуск трьох модифікацій накопичувача: ST3U8DGS – об’ємом 8 ГБ, ST3U16DGS – 16 ГБ і ST3U32DGS – 32 ГБ. Ціни починаються з $ 24 за накопичувач об’ємом 8 ГБ. Поставки USB 3.0 DataGuardian стартують 17 жовтня.

Джерело: Super Talent

Залишити відповідь

Top