Ти тут
Головна > Новини > Розпочато випуск твердотільних накопичувачів OCZ Deneva, відповідних специфікації MO-297

Розпочато випуск твердотільних накопичувачів OCZ Deneva, відповідних специфікації MO-297

З сьогоднішнього дня твердотільні накопичувачі Deneva виробництва OCZ Technology Group будуть доступні в «форматі» MO-297.

Нагадаємо, специфікація MO-297 стала першим стандартом в області SSD, розробленим асоціацією по твердотілим накопичувачам, що функціонує у складі JEDEC. У MO-297 закріплені вимогам до габаритів, компоновці і розташуванню роз’єму твердотільних накопичувачів типорозміру 1,8 дюйма з інтерфейсом SATA.

Накопичувачі Deneva виконані у форм-факторі JEDEC MO-297 – їх розміри дорівнюють 39 x 54 х 4 мм. Доступна модифікація, оснащена засобами захисту від вимикання живлення OCZ DataWrite Assurance. Максимальний обсяг SSD OCZ Deneva MO-297 дорівнює 128 ГБ.

За словами виробника, нові накопичувачі знайдуть застосування в SAN та інших додатках, пов’язаних зі зберіганням даних, включаючи системи кешування, де обов’язкова гарантія збереження даних. Крім того, Deneva MO-297 підходять для використання як завантажувальних пристроїв і стандартних підсистем зберігання даних в обладнанні зв’язку промавтоматики.

Джерело: OCZ Technology Group

Залишити відповідь

Top