Ти тут
Головна > Новини > Lexar випускає першу в галузі карту пам’яті CompactFlash з рейтингом швидкості 1000x

Lexar випускає першу в галузі карту пам’яті CompactFlash з рейтингом швидкості 1000x

Компанія Lexar сьогодні порадувала не тільки тих, кому необхідні картки пам’яті великого обсягу, а й тих, кому необхідні особливо швидкі картки.
Цей виробник оголосив про випуск карт пам’яті Lexar Professional 1000x CompactFlash, які, за його даними, є першими в галузі картами пам’яті CompactFlash з рейтингом швидкості 1000x. У перекладі на більш наочні значення швидкості це означає, що карта в режимі послідовного читання гарантовано розвиває швидкість 150 МБ / с.

На думку Lexar, такі змінні носії затребувані професіоналами фотозйомки і відеозйомки, оскільки вони не тільки розв’язують руки при серійній зйомці та зйомці відео високої чіткості, але дозволяють прискорити перенесення відзнятого матеріалу на комп’ютер.
Компанія зазначає, що карти Lexar Professional 1000x CompactFlash відповідають недавно прийнятої специфікації Video Performance Guarantee (VPG-20).
Нові носії будуть доступні в чотирьох варіантах об’єму: 16, 32, 64 і 128 ГБ. Вони будуть коштувати $ 170, $ 300, $ 530 і $ 900 відповідно і з’являться у продажу в лютому.

Залишити відповідь

Top