Ти тут
Головна > Новини > Verbatim анонсувала нову лінійку твердотільних накопичувачів

Verbatim анонсувала нову лінійку твердотільних накопичувачів

Компанія Verbatim анонсувала лінійку твердотільних накопичувачів, що включає в себе як доступні за ціною моделі з інтерфейсом SATA 3 Гбіт / с, так і більш швидкі рішення з інтерфейсом SATA 6 Гбіт / с.

Новинки доступні як окремо, так і в складі наборів для модернізації, куди крім самого SSD входить утиліта NTI Echo для переносу інформації з жорсткого диска і зовнішній кишеню, що дозволяє в подальшому використовувати його в якості портативного накопичувача. Крім того, в набір входить все необхідне для модернізації настільного ПК, в тому числі адаптер для установки SSD у відсік типорозміру 3,5 дюйма.
Моделі, оснащені інтерфейсом SATA 3 Гбіт / с, пропонуються у варіантах об’ємом 64, 128 і 256 ГБ. Вони характеризуються швидкостями читання і запису до 270 і 225 МБ / с відповідно. Основою накопичувачів з підтримкою SATA 6 Гбіт / с служать контролери SandForce SF-2281. Для них заявлені швидкості передачі даних складають 550 МБ / с при читанні і 510 МБ / с при записі. Покупці зможуть вибирати з версій ємністю 120, 240 і 480 ГБ.
Всі пристрої супроводжуються трирічної гарантією, підтримують технологію SMART і команду TRIM. Про ціну новинок буде оголошено додатково.

Джерело: techPowerUp!

Залишити відповідь

Top