Ти тут
Головна > Новини > Transcend використовує в SSD500 пам’ять типу SLC NAND

Transcend використовує в SSD500 пам’ять типу SLC NAND

Компанія Transcend Information (Transcend) представила твердотільний накопичувач SSD500. Важливою особливістю новинки є використання в ній флеш-пам’яті типу SLC NAND. Це дозволило отримати високу швидкість і велику довговічність. На думку компанії, поєднання цих двох параметрів робить SSD500 «ідеальним рішенням для застосування в критично важливих завданнях».

У порівнянні з MLC, пам’ять SLC характеризується більш ніж десятиразової довговічністю осередків (вимірюваної як кількість циклів перезапису). Говорячи більш точно, SLC може витримати 100000 циклів запису. Для додаткового продовження строку служби SSD500 в ньому використовуються технології розподілу навантаження і корекції помилок. Для збереження високої продуктивності в процесі експлуатації є підтримка функції TRIM.
Заявлена ​​максимальна швидкість в режимі читання складає 260 МБ / с, в режимі запису – 230 МБ / с.
Новий накопичувач типорозміру 2,5 дюйма випускається в трьох варіантах обсягу – 16, 32 і 64 ГБ. При цьому доступні дві версії, що розрізняються діапазоном робочих температур. Всі SSD Transcend забезпечуються трирічною гарантією.

Джерело: Transcend

Залишити відповідь

Top