Ти тут
Головна > Новини > Накопичувачі RunCore Pro V зі зниженою висотою корпусу можуть використовуватися в надтонких ноутбуках

Накопичувачі RunCore Pro V зі зниженою висотою корпусу можуть використовуватися в надтонких ноутбуках

Крім самодостатніх накопичувачів, вміщується в корпусі єдиною мікросхеми, компанія RunCore продемонструвала більш звичні нашому оку SSD 2,5-дюймового формфактора. Новинки увійшли в серію Pro V і одягнені в корпус з нержавіючої сталі, позитивною якістю якого є зменшена до 7 мм висота, завдяки якій ці накопичувачі можуть знайти застосування в надтонких ноутбуках.

Контролер SandForce забезпечує високу заявлену продуктивність: в операціях послідовного читання і запису результати досягають 560 і 525 МБ / с відповідно, при роботі з випадковими блоками показники становлять близько 52000 і 61000 IOPS відповідно. Зрозуміло, використовується інтерфейс SATA третьої ревізії.
Застосовується пам’ять типу MLC NAND, її сумарний обсяг може становити 60, 120, 240 і 480 ГБ. Підтримується стандартний для контролерів SandForce набір технологій, включаючи команду TRIM та алгоритми розподілу навантаження. В процесі роботи накопичувачі RunCore Pro V споживають приблизно 3 Вт, в просте це значення знижується до 1,65 Вт Про ціну поки даних немає.

Джерело: RunCore

Залишити відповідь

Top