Ти тут
Головна > Новини > У накопичувачах Transcend SSD720 використовуються контролери SandForce останнього покоління

У накопичувачах Transcend SSD720 використовуються контролери SandForce останнього покоління

Слідом за накопичувачами SSD500 на основі флеш-пам’яті SLC NAND компанія Transcend випустила сімейство SSD720 з більш поширеним зараз типом пам’яті MLC NAND. До її достоїнств традиційно відносять меншу ціну і велику ємність, а недоліком вважається скромний ресурс циклів запису і стирання, тим не менш, в споживчих SSD ця пам’ять зараз зустрічається повсюдно.

Як і багато інших пристроїв з контролерами SandForce останнього покоління, накопичувачі Transcend SSD720 демонструють швидкості лінійного читання і запису на рівні 550 і 500 МБ / с відповідно. Представлені три моделі ємністю 64, 128 і 256 ГБ, всі вони відрізняються корпусом зниженою до 7 мм висоти, що дозволить їм зайняти місце в ультрабуках та інших надтонких ноутбуках.
Для використовуваних контролерів характерна підтримка команди TRIM, черги команд до 32 запитів, потужних алгоритмів корекції помилок ECC і розподілу навантаження. Серед показників SMART доступні такі, як температура і кількість циклів стирання. Ціна залежить від ємності і може бути дорівнює $ 150, $ 250 або $ 450.

Джерело: Transcend

Залишити відповідь

Top