Ти тут
Головна > Новини > Швидкість запису карт пам’яті Transcend SDHC Class 10 UHS-I об’ємом 32 ГБ досягає 45 МБ / с, читання – 85 МБ / с

Швидкість запису карт пам’яті Transcend SDHC Class 10 UHS-I об’ємом 32 ГБ досягає 45 МБ / с, читання – 85 МБ / с

Компанія Transcend Information оголосила про випуск нової карти пам’яті SDHC Class 10 UHS-I (Ultra High Speed ​​Class 1) ємністю 32 ГБ. Призначені для використання з сучасним устаткуванням, що підтримує клас швидкості UHS-I, ці носії, за словами виробника, «можуть задовольнити суворі вимоги до запису зображень високого дозволу, плавного Full HD 1080p-відео, 3D-відео або навіть 4K-відео наступного покоління» .

Карти пам’яті Transcend SDHC Class 10 UHS-I демонструють швидкість читання до 85 МБ / с і швидкість запису до 45 МБ / с. Висока швидкість запису нагоді при серійній зйомці, розширивши можливості фотографії швидко рухаються, а висока швидкість читання дозволяє швидко перенести знятий матеріал на комп’ютер.
Розкрити потенціал, пов’язаний з високою швидкістю читання, допомагають відповідні пристрої для роботи з картками. Зокрема, картовід Transcend USB 3.0 RDF8 і ExpressCard RDF1 забезпечують передачу даних на комп’ютер зі швидкістю до 70 МБ / с і 85 МБ / с відповідно.
Що стосується обсягу, за підрахунками компанії Transcend, 32 ГБ достатньо для 8 годин відео високої чіткості у форматі 1080p або більше 2000 зображень у форматі RAW.
Карти пам’яті Transcend SDHC Class 10 UHS-I вже надійшли в продаж. Поряд з картками об’ємом 32 ГБ, оціненими у $ 89, компанія пропонує носії об’ємом 16 ГБ і 8 ГБ за ціною $ 49 і $ 25 відповідно.

Джерело: Transcend Information

Залишити відповідь

Top