Ти тут
Головна > Новини > SMART Storage Systems використовує в корпоративних SSD Optimus Ultra + флеш-пам’ять MLC NAND

SMART Storage Systems використовує в корпоративних SSD Optimus Ultra + флеш-пам’ять MLC NAND

Для збільшення надійності і довговічності твердотільних накопичувачів корпоративного класу в них використовують флеш-пам’ять типу SLC NAND. Однак в накопичувачах Optimus Ultra +, представлених компанією SMART Storage Systems, використовується більш доступна за ціною флеш-пам’ять типу MLC NAND. За словами виробника, при цьому не довелося жертвувати надійністю і довговічністю пристроїв. Вся справа в тому, що Optimus Ultra + використовується фірмова розробка Guardian Technology Platform.
Під цією назвою криється набір технологій, що дозволяє протягом терміну служби щодня 50 разів повністю перезаписувати накопичувач. Таким чином, твердотільні накопичувачі Optimus Ultra + добре підходять для завдань, пов’язаних з інтенсивною записом даних.

Накопичувачі випускаються об’ємом від 200 до 800 ГБ. Вони оснащені інтерфейсом Serial Attached SCSI (SAS). Швидкість передачі даних досягає 500 МБ / с або 1 ГБ / с, в залежності від конфігурації інтерфейсу. Максимальна продуктивність на операціях читання та запису з довільним доступом дорівнює 100000 і 60000 IOPS відповідно.
На накопичувачі Optimus Ultra + поширюється п’ятирічна гарантія. Вибіркові поставки ознайомлювальних зразків вже почалися. Про терміни комерційної доступності і ціні нових SSD виробник не повідомляє.

Джерело: SMART Storage Systems

Залишити відповідь

Top