Ти тут
Головна > Новини > Buffalo випускає ще один зовнішній HDD лінійки MiniStation 3.0 об’ємом 2 ТБ

Buffalo випускає ще один зовнішній HDD лінійки MiniStation 3.0 об’ємом 2 ТБ

Компанія Buffalo продовжує насичувати модельний ряд зовнішніх жорстких дисків MiniStation моделями ємністю 2 ТБ: до випущеної в кінці червня моделі з індексом HD-PNT2.0U3-GBJ цього разу додалася HD-PCT2.0U3-GBJ, що відрізняється зовнішнім виконанням, габаритами і трохи меншою ціною.

HD-PCT2.0U3-GBJ з’явиться у продажу в Японії в кінці червня за ціною близько $ 270. Передбачаються два колірних виконання накопичувача: чорне і біле, причому обидва – глянсові. Компанія, на жаль, не повідомляє про специфікації встановленого всередину HDD, зате відомо, що передача даних і живлення здійснюється за допомогою одного кабелю інтерфейсу USB 3.0.

Накопичувач сумісний з ОС Windows і MacOS X, а в його комплект поставки входять додатки Buffalo Tools (для управління даними, наприклад, підключення шифрування або налаштування резервного копіювання) і TurboCopy (для прискорення перенесення даних). Габаритні розміри HD-PCT2.0U3-GBJ – 114 x 77 x 20 мм, маса – 255 грамів. Пристрій забезпечується річною гарантією виробника.

Джерело:  Buffalo

Залишити відповідь

Top