Ти тут
Головна > Новини > Зовнішній накопичувач WD My Passport для Mac оснащений інтерфейсом USB 3.0

Зовнішній накопичувач WD My Passport для Mac оснащений інтерфейсом USB 3.0

Компанія WD додала в лінійку зовнішніх накопичувачів My Passport для Mac моделі з інтерфейсом USB 3.0. Обсяг накопичувачів досягає 2 ТБ. У числі достоїнств нових накопичувачів виробник першою справою згадує компактний дизайн і наявність вбудованого апаратного шифрування і парольного захисту. Крім того, відзначена сумісність з Apple Time Machine. Звичайно, накопичувачі можна використовувати і спільно з комп’ютерами, що працюють під управлінням ОС Windows.

В асортименті компанії є три модифікації WD My Passport для Mac, які розрізняються об’ємом: WDBGCH5000ASL – 500 ГБ, WDBGCH0010BSL – 1 ТБ, WDBKKF0020BSL – 2 ТБ. Габарити перших двох моделей дорівнюють 110,6 х 82,1 х 15 мм, третя відрізняється збільшеною до 21 мм завтовшки.

Продажі My Passport для Mac вже почалися за рекомендованою виробником роздрібною ціною $ 100 за модифікацію об’ємом 500 ГБ, $ 130 – за модифікацію об’ємом 1 ТБ і $ 200 за модифікацію об’ємом 2 ТБ.
Пристрій супроводжує трирічна гарантія. Для захисту накопичувача My Passport для Mac від зовнішніх впливів у процесі зберігання і транспортування користувач може придбати посилений захисний чохол WD Nomad.

Джерело: WD

2 thoughts on “Зовнішній накопичувач WD My Passport для Mac оснащений інтерфейсом USB 3.0

  1. А який краще зовнішній купувати для себе в межах 500гб? Якого виробника?

  2. Особисто я придбав саме WD, але на 1Тб. Немає ніяких нарікань.

Залишити відповідь

Top