Ти тут
Головна > Новини > PNY Opener Attaché: «флешка»-відкривачка

PNY Opener Attaché: «флешка»-відкривачка

Коли компанія PNY Technologies випустила флеш-накопичувач, суміщений зі свистком, деякі читачі відзначили, що більш затребуваною виявилася б «флешка» з відкривачкою для пива. Якимось чином ці думки дійшли до виробника, і сьогодні каталог незвичайних USB-накопичувачів поповнила модель Opener Attaché.

Пристрій поміщений в міцний корпус з нержавіючої сталі. На гак, службовець для відкупорювання пляшок, також можна повісити зв’язку ключів або причепити з його допомогою «флешку» на рюкзак. Корпус захищає нутрощі накопичувача від ударів і попадання води. Розміри виробу дорівнюють 50,9 х 16 х 6,2 мм, маса – 22,9 м.

Новинка пропонується в модифікаціях об’ємом 4, 8, 16, 32 і 64 ГБ. Перші дві версії характеризуються швидкістю читання і запису 24 і 8 МБ / с відповідно, інші здатні розвивати швидкість передачі даних до 32 МБ / с при читанні і до 10 МБ / с при записі.
Пляшка фірмового напою, показана на ілюстрації, в комплект поставки не входить, однак виробник супроводжує свої продукти п’ятирічною гарантією.

Джерело: PNY Technologies

Залишити відповідь

Top