Ти тут
Головна > Новини > За словами Memoright, її фахівцям вдалося збільшити термін служби SSD QuadLife в чотири рази

За словами Memoright, її фахівцям вдалося збільшити термін служби SSD QuadLife в чотири рази

За словами Memoright, її фахівцям вдалося збільшити термін служби SSD QuadLife в чотири рази У SSD QuadLife використовується флеш-пам’ять типу MLC
Представляючи твердотільний накопичувач QuadLife, компанія Memoright зазначила використання у ньому вбудованого ПЗ власної розробки. За словами компанії, за рахунок використання в прошивці «архітектури» Endurance Write, вдалося збільшити термін служби накопичувача в чотири рази порівняно з терміном служби «типового накопичувача», в якому використовується флеш-пам’ять MLC NAND. Говорячи більш точно, кількість циклів запису-стирання нібито вдалося збільшити з 3000-5000 до більш ніж 20000.

З урахуванням збільшеного терміну служби, областями можливого застосування QuadLife названі хмарні обчислення, сервери і промислові ПК.
У серію пристроїв увійшли моделі типорозміру 1,8 дюйма об’ємом 220 ГБ і типорозміру 2,5 дюйма об’ємом 265 та 530 ГБ. Останні оснащені інтерфейсом SATA 3 Гбіт / с і демонструють швидкості послідовного читання і запису 210 і 220 МБ / с відповідно. Продуктивність становить 29000 і 12000 IOPS.
До достоїнств накопичувачів відноситься запатентована технологія InDrive UPS, що дозволяє не втратити дані при раптовому відключенні живлення, і функції Security Erase і Hardware Erase, що забезпечують видалення даних без можливості відновлення.

Джерело: Memoright

Залишити відповідь

Top