Ти тут
Головна > Новини > Mushkin збільшує обсяг SSD Chronos deluxe до 960 ГБ

Mushkin збільшує обсяг SSD Chronos deluxe до 960 ГБ

У сімействі топових твердотільних накопичувачів Mushkin Chronos deluxe, представленому в жовтні минулого року, відбулася зміна флагмана. Накопичувач типорозміру 2,5 дюйма об’ємом 480 ГБ більше не є старшою моделлю серії. Цю роль тепер грає модель об’ємом 960 ГБ.
SSD Mushkin Chronos deluxe призначені для використання в ультрабуках, але старша модель скоріше підійде для робочої станції

За словами виробника, завдяки значному обсягу, перевершує обсяг більшості дискових накопичувачів того ж типорозміру, накопичувач підійде для робочих станцій і серверів.

Опис новинки поки відсутній на сайті виробника, тому даних про її продуктивності немає. Як орієнтир можна скористатися даними моделі об’ємом 480 ГБ. У режимі послідовного читання вона розвиває швидкість до 540 МБ / с, в режимі послідовного запису – до 455 МБ / с. Продуктивність, виражена в числі операцій введення-виведення в одиницю часу, досягає 42 000 IOPS. У накопичувачі використовується флеш-пам’ять типу MLC NAND і контролер LSI SandForce SF-2281.

Про ціну SSD Mushkin Chronos deluxe об’ємом 960 ГБ даних поки немає, але відомо, що постачання починаються в поточному місяці.

Джерело: Mushkin

Залишити відповідь

Top