Ти тут
Головна > Новини > Transcend захищає карти пам’яті від копіювання

Transcend захищає карти пам’яті від копіювання

Компанія Transcend Information, оголосила про випуск карт пам’яті SD і microSD із захистом від копіювання. До особливостей цих носіїв відноситься наявність зон захищених від копіювання та копіюються вільно, емуляція CD-ROM, що настроюється захист носія, відмінна сумісність і висока продуктивність. На думку Transcend, це робить картки Copy Protection SD і microSD «ідеальними для використання в додатках OEM і поширення мультимедійних файлів”.
Носії Copy Protection SD і microSD можуть стати в нагоді видавцям звукозаписів і відеозаписів

Носії можуть стати в нагоді видавцям звукозаписів і відеозаписів, а також освітнім установам, які хочуть поширювати навчальний матеріал для студентів. Вони забезпечують захист інтелектуальної власності, надаючи доступ до даних, але запобігаючи створення несанкціонованих копій.

Місце, що залишилося вільним після запису файлів, які повинні бути захищені від копіювання, кінцевий користувач може використовувати на свій розсуд, як на звичайній карті SD. Коли захищене будуть видалені, раніше зайняте ними простір теж стає доступним. Іншим можливим варіантом використання є повна заборона запису на карту.

З метою захисту даних карти доступні в комплекті зі спеціальним пристроєм для запису і читання Transcend RDF5 з інтерфейсом USB 3.0, який діє як єдиний ключ, який може розблокувати картку.

Для додаткового захисту карти Transcend Copy Protection SD і microSD можуть бути прив’язані по ID до певного пристрою, після чого їх нормальне використання з іншими пристроями неможливо.

Про ціну карт пам’яті Copy Protection SD і microSD, а також пристроїв RDF5 виробник не повідомляє.

Джерело: Transcend Information

Залишити відповідь

Top