Ти тут
Головна > Новини > SMART Storage Systems першої оснащує SSD типорозміру 1,8 дюйма інтерфейсом SAS

SMART Storage Systems першої оснащує SSD типорозміру 1,8 дюйма інтерфейсом SAS

Першими в галузі твердотільними накопичувачами типорозміру 1,8 дюйма, оснащеними інтерфейсом Serial Attached SCSI (SAS), називає представлені нею нові SSD серії Optimus компанія SMART Storage Systems. За словами виробника, ці SSD спроектовані в розрахунку на застосування в тих областях, де вимоги високої продуктивності і надійності сусідять з обмеженнями за габаритами.

Зокрема, моделі Optimus типорозміру 1,8 дюйма з інтерфейсом SAS призначені для blade-серверів. За даними SMART Storage Systems, в режимах послідовного читання і запису вони розвивають швидкість до 500 МБ / с, а продуктивність на операціях з довільним доступом досягає 100 000 IOPS в режимі читання і 45000 IOPS – в режимі запису. Виробник відзначає, що ці показники зберігаються на високому рівні протягом усього п’ятирічного гарантійного терміну експлуатації пристроїв.

Заплановано випуск накопичувачів об’ємом 200 і 400 ГБ. У них використовується флеш-пам’ять типу MLC NAND споживчого класу. Збільшити термін служби накопичувачів до рівня, відповідного заявленим вище областях застосування, використовується комплексу технологій, що отримав загальну назву Guardian Technology Platform. У результаті, за оцінкою SMART Storage Systems, накопичувач здатний витримати по 10 повних перезаписів щодня протягом п’яти років.


Перші зразки Optimus типорозміру 1,8 дюйма з інтерфейсом SAS почнуть надходити замовникам у другому кварталі цього року.

Джерело: SMART Storage Systems

Залишити відповідь

Top