Ти тут
Головна > Новини > HCC і Swissbit показали, як можна підвищити цілісність даних на картках пам’яті формату SD

HCC і Swissbit показали, як можна підвищити цілісність даних на картках пам’яті формату SD

На що проходить в ці дні в Нюрнберзі виставці Embedded World 2013 компанії Swissbit і HCC Embedded продемонстрували спільну розробку в області зберігання даних для вбудованих систем. Вона включає карту пам’яті SD промислового класу виробництва Swissbit і файлову систему SafeFAT, створену фахівцями HCC.
Щоб підвищити цілісність даних і стійкість системи зберігання до збоїв, необхідний комплексний підхід на всіх рівнях. У даному випадку, карта пам’яті Swissbit S-200 Industrial SD Card має засоби захисту від виключення живлення, а файлова система HCC SafeFAT забезпечує реакцію на нештатні ситуації і відновлення даних. Об’єднавши SafeFAT і S-200, фахівці двох компаній змогли створити надійну систему зі здатністю відновлюватися після збоїв. Пропажа харчування чи зв’язки не призводить до втрати даних або, що було б ще гірше, до пошкодження системи.

Щоб наочно показати переваги своєї розробки, компанії включили в демонстраційний стенд не тільки свою систему, але і систему, в якій безкоштовна файлова система використовується на звичайній картці SD. Обидві системи піддаються впливу чинників, що порушують їх роботу, а відвідувачі виставки мають можливість порівняти результати цього впливу.

Джерело: HCC-Embedded

Залишити відповідь

Top