Ти тут
Головна > Новини > NEC Electronics планує подвоїти випуск контроллерів USB 3.0

NEC Electronics планує подвоїти випуск контроллерів USB 3.0

Компанія NEC Electronics планує подвоїти об’єми випуску мікросхеми µPD720200 — першого в світі сертифікованого організацією USB Implementers Forum (USB-IF) хост-контролера SuperSpeed USB (USB 3.0). Починаючи з квітня, компанія щомісячно відвантажуватиме замовникам по два мільйони цих виробів.

Мікросхема µPD720200, представлена в травні минулого року, призначена для застосування в ПК і пристроях побутової електроніки. Вона базується на специфікаціях Intel xHCI і підтримує швидкості передачі SuperSpeed USB (до 5 Гбит/с), швидкості передачі Hi-Speed USB, що в десять разів перевищують (USB 2.0). Масовий випуск цього першого комерційно доступного контролера SuperSpeed USB, сертифікованого USB-IF, почався у вересні минулого року. За минулий період було відвантажено три мільйони контролерів µPD720200. Для порівняння — хост-контролеру USB 2.0 виробництва NEC Electronics свого часу було потрібно півтора роки, щоб узяти трьох-мільйонну відмітку.

Будучи членом USB-IF з 1996 року, NEC Electronics грає головну роль в розвитку технології USB і формуванні стандартів. Компанія чекає подальшого зростання популярності USB 3.0, тому і вирішила наростити об’єми випуску з випередженням раніше намічених термінів.

Джерело: NEC Electronics

Залишити відповідь

Top