Ти тут
Головна > Новини > IBM виділяє мільярд доларів на розвиток і просування технології флеш-пам’яті на корпоративному ринку

IBM виділяє мільярд доларів на розвиток і просування технології флеш-пам’яті на корпоративному ринку

Компанія IBM оприлюднила стратегічну ініціативу, спрямовану на просування технології флеш-пам’яті на корпоративному ринку. На думку виробника, твердотільні накопичувачі допоможуть впоратися з проблемами, породженими необхідністю працювати з великими даними.

Переваги флеш-пам’яті у вигляді високої швидкодії, малого енергоспоживання і високої надійності призвели до того, що вона широко використовується в сучасних електронних пристроях. У IBM бачать у цих достоїнствах ключ до поліпшення корпоративних систем, вважаючи, що показники витрат і продуктивності вже перетнулися в тій точці, коли «технологія здатна зробити революцію в корпоративному секторі, особливо в додатках з великою кількістю транзакцій».

Щоб донести до потенційних замовників свою переконаність в тому, що час флеш-пам’яті прийшло, IBM планує інвестувати 1 млрд. доларів у дослідження та розробки, спрямовані на проектування рішень на базі флеш-пам’яті і їх інтеграцію в сервери, системи зберігання та сполучна програмне забезпечення .

Крім того, програма передбачає відкриття в різних країнах по всьому світу 12 центрів передового досвіду (Centers of Competency). Вони дадуть можливість замовникам оцінити приріст продуктивності, що забезпечується технологією флеш-пам’яті на реальних даних (звичайно, на прикладі обладнання IBM). Протягом року такі центри будуть відкриті в Китаї, Франції, Німеччини, Індії, Японії, Сінгапурі, Південній Америці, Великобританії та США.

Джерело: IBM

Залишити відповідь

Top