Ти тут
Головна > Новини > Представлені твердотільні накопичувачі Seagate 600 SSD, Seagate 600 Pro SSD, Seagate 1200 SSD і Seagate X8 Accelerator

Представлені твердотільні накопичувачі Seagate 600 SSD, Seagate 600 Pro SSD, Seagate 1200 SSD і Seagate X8 Accelerator

Компанія Seagate Technology анонсувала відразу декілька новинок у категорії твердотільних накопичувачів на базі флеш-пам’яті. Зокрема, представлений перший SSD Seagate споживчого сегмента і наступне покоління SSD Seagate корпоративного рівня.
За словами виробника, нова лінійка накопичувачів, що включає моделі Seagate 600 SSD, Seagate 600 Pro SSD і Seagate 1200 SSD, була створена «для забезпечення високої швидкості передачі даних та їх цілісності». Крім того, компанія Seagate представила твердотільний накопичувач Seagate X8 Accelerator, виконаний у вигляді карти розширення для шини PCIe.
Накопичувачі Seagate 600 SSD типорозміру 2,5 дюйма, оснащені інтерфейсом SATA 6 Гбіт / с, за задумом виробника, в першу чергу призначені для модернізації ноутбуків.

Вони доступні в двох варіантах, що розрізняються товщиною корпусу: варіант товщиною 5 мм розрахований на установку в ультратонкі пристрої, а варіант більшої товщини підійде для стандартних ноутбуків. Максимальний об’єм накопичувача – 480 ГБ.

Модель Seagate 600 Pro SSD також оснащена інтерфейсом SATA 6 Гбіт / с, але розрахована на використання в серверах і системах зберігання даних із зниженим енергоспоживанням. У числі областей застосування цього SSD названі хмарні системи, центри обробки даних і віртуалізовані середовища. Ключовим гідністю 600 Pro SSD є висока енергетична ефективність. За даними виробника, новинка характеризується найкращим у галузі показником IOPS / Вт. До інших достоїнств накопичувача відносяться засоби забезпечення цілісності інформації, захисту від непередбачених збоїв електроживлення і пошкодження даних у разі відключення пристрою. Накопичувач Seagate 600 Pro SSD теж має типорозмір 2,5 дюйма, а його максимальний обсяг дорівнює 480 ГБ.
blank
Найважливішими відмінностями Seagate 1200 SSD є надвисоке швидкодія та наявність інтерфейсу SAS 12 Гбіт / с. Цей накопичувач створений для вимогливих до ресурсів систем зберігання даних і серверних додатків корпоративного рівня, що характеризуються комплексними змішаними навантаженнями з високою інтенсивністю операцій запису даних: наприклад, для високопродуктивних обчислень і систем аналітики даних. Seagate 1200 SSD забезпечує максимальну швидкодію, постійний рівень продуктивності та найвищу ступінь цілісності інформації. Накопичувачі Seagate 1200 SSD доступні у варіантах ємності до 800 ГБ і випускаються в двох типорозмірах: 1,8 і 2,5 дюйма.
Нарешті, модель Seagate X8 Accelerator на базі технології Virident являє собою карту PCI Express x8 половинної висоти і половинної довжини. Накопичувач характеризується високою продуктивністю, великою ємністю і високою надійністю, забезпечуючи цілісність даних на корпоративному рівні. Її продуктивність досягає 1,1 мільйона IOPS, а ємність – 2,2 ТБ. ), X8 Accelerator підходить для використання в будь-якому сервері.

Джерело: Seagate

Залишити відповідь

Top