Ти тут
Головна > Новини > Твердотільні накопичувачі Bitmicro Ace Drive I орієнтовані на використання в промисловій електроніці

Твердотільні накопичувачі Bitmicro Ace Drive I орієнтовані на використання в промисловій електроніці

На використання в промисловій електроніці орієнтовані твердотільні накопичувачі серії Ace Drive I, про випуск яких сьогодні оголосила компанія Bitmicro. З урахуванням галузі застосування ці вироби розраховані на експлуатацію в широкому діапазоні температур (від -40 ° С до +85 ° C), витримують удари (1500 g), перепади вологості (5-95%) і вібрацію (5-500 Гц, 3 , 1 g). Якщо вірити укладачам прес-релізу, в серію увійшли моделі типорозміру 2,5 дюйма об’ємом від 8 ГБ до 1 ТБ. Судячи з специфікаціям на сторінці продукту, доступні моделі на базі пам’яті SLC NAND обсягом 64, 128 і 256 ГБ, а також моделі на базі пам’яті MLC NAND обсягом від 64 до 512 ГБ.

Накопичувачі підтримують технології SMART, Native Command Queuing (NCQ) і TRIM. Максимальна швидкість послідовного читання зазначена рівною 230 МБ / с, запису – 170 МБ / с. Продуктивність на операціях з довільним доступом блоками по 4 КБ досягає 4900 і 2500 IOPS відповідно.
Уявлення про довговічності і надійності пристроїв, дає показник гарантованого сумарного обсягу запису: у разі старшої моделі на пам’яті SLC він дорівнює 10400 ТБ, у разі моделі на пам’яті MLC – 640 ТБ. У будь-якому випадку термін гарантії становить три роки, а час середнього напрацювання на відмову виробник визначив рівним 2 млн. годин.

Джерело: Bitmicro

Залишити відповідь

Top