Ти тут
Головна > Новини > У твердотільних накопичувачах Memoright XTM використовується флеш-пам’ять типу MLC і TLC NAND

У твердотільних накопичувачах Memoright XTM використовується флеш-пам’ять типу MLC і TLC NAND

Компанія Memoright має намір на виставці Computex 2013 представити твердотільні накопичувачі серії XTM, оснащені інтерфейсом SATA 6 Гбіт / с. У цих пристроях, які виробник відносить до накопичувачів наступного покоління, використовується флеш-пам’ять типу MLC і TLC NAND, що виготовляється шляхом за нормами 19 нм. Їх областями застосування названі хмарні обчислення, сервери, робочі станції і потужні персональні комп’ютери. Як стверджується, використовуючи ексклюзивну технологію Endurance Write, вдалося значно підвищити надійність і довговічність накопичувачів при збереженні високої продуктивності протягом всього терміну експлуатації.

Виробник відзначає, що раніше область застосування флеш-пам’яті TLC NAND була обмежена програвачами MP3 і іншими додатками, невимогливими до продуктивності і терміну служби. Удосконалення засобів підвищення надійності і довговічності дозволили використовувати пам’ять TLC в твердотільних накопичувачах.

У серію Memoright XTM увійшли SSD типорозміру 2,5 дюйма товщиною 7 мм, а також SSD типорозміру 1,8 дюйма об’ємом 128, 256 і 512 ГБ. Заявлена ​​швидкість послідовного читання моделей на базі пам’яті MLC перевищує 540 МБ / с, запису – 450 МБ / с. Продуктивність на операціях з довільним доступом перевищує 80000 IOPS. У накопичувачах реалізовані функції ECC і Trim.

Джерело: Memoright

Залишити відповідь

Top