Ти тут
Головна > Новини > Adata показала зовнішні SSD DashDrive Elite SE720 і Elite SE810

Adata показала зовнішні SSD DashDrive Elite SE720 і Elite SE810

Одночасно з високошвидкісними твердотільними накопичувачами, призначеними для використання всередині ПК або ноутбука, компанія Adata представила на виставці Computex 2013 і два зовнішніх накопичувача на базі флеш-пам’яті – DashDrive Elite SE720 і Elite SE810.
DashDrive Elite SE720 зовні виконаний у дусі торішньої моделі DashDrive Elite HE720: обидва вироби укладені в тонкі металеві корпуси. Новинка підтримує інтерфейс підключення USB 3.0, споживачам вона буде пропонуватися у двох виконаннях: з 128 або 256 ГБ флеш-пам’яті.


DashDrive Elite SE810 також буде представлений у версіях з 128 або 256 ГБ пам’яті, але він підтримує вже два інтерфейси – USB 3.0 і Thunderbolt. Цей накопичувач також «укладений» у металевий корпус, проте ультратонким його вже не назвеш.

blank

blank
blank
Як зазначає джерело, нові SSD будуть позиціонуватися по-різному: модель DashDrive Elite SE720 орієнтований на користувачів ПК під управлінням ОС Windows, в той час як DashDrive Elite SE810 націлений на аудиторію користувачів комп’ютерів Mac.
На жаль, ні вартість, ні терміни випуску, ні точні дані про габарити, швидкостях і масі новинок поки не повідомляються.

Джерело: Hartware.net

Залишити відповідь

Top