Ти тут
Головна > Новини > Зовнішній твердотільний накопичувач RevuAhnTech MySSD Warp USB розвиває швидкість передачі даних до 450 МБ / с

Зовнішній твердотільний накопичувач RevuAhnTech MySSD Warp USB розвиває швидкість передачі даних до 450 МБ / с

Південнокорейська компанія RevuAhnTech, що спеціалізується на випуску SSD, представила зовнішній твердотільний накопичувач MySSD Warp USB.
Пристрій, оснащений інтерфейсом USB 3.0, розвиває в режимі читання швидкість до 450 МБ / с, в режимі запису – до 430 МБ / с. За словами виробника, це максимальні показники в цьому класі пристроїв.
Накопичувачі MySSD Warp USB доступні у варіантах об’ємом 128, 256 і 512 ГБ. Їх габарити – всього 93 х 48 х 8 мм, маса – 32 м.


Подібно накопителям, розрахованим на установку всередині корпусу ПК, накопичувачі MySSD Warp USB підтримують команду TRIM і функцію «збору сміття», що дозволяє отримати стабільно високу продуктивність в процесі експлуатації.
До достоїнств зовнішнього накопичувача відноситься підвищена мобільність і можливість зберігати конфіденційні дані окремо від комп’ютера. Зазвичай інтерфейс, використовуваний для зв’язку зовнішнього накопичувача і ПК, є вузьким місцем, оскільки швидкість передачі даних по ньому істотно нижче швидкості передачі по інтерфейсу SATA. Однак у випадку MySSD Warp USB вплив цього фактора, схоже, вдалося, якщо не усунути повністю, то звести до мінімуму.

Джерело: RevuAhnTech

Залишити відповідь

Top