Ти тут
Головна > Новини > Мініатюрний флеш-накопичувач Integral Memory Fusion 3.0 в металевому корпусі оснащено інтерфейсом USB 3.0

Мініатюрний флеш-накопичувач Integral Memory Fusion 3.0 в металевому корпусі оснащено інтерфейсом USB 3.0

Показану на ілюстраціях новинку випустила компанія Integral Memory. Виріб, що отримало назву Fusion 3.0, являє собою флеш-накопичувач з інтерфейсом USB 3.0. Габарити пристрою рівні 21 x 12 x 4,5 мм, а маса складає всього 3 г, так що Fusion 3.0 є однією з найменших «флешок», особливо, якщо брати в розгляд тільки моделі з USB 3.0.

Важливою особливістю Fusion 3.0 є металевий корпус, що надійно захищає електроніку від зовнішніх впливів. У корпусі є отвір, що дозволяє прикріпити накопичувач до зв’язки ключів або ланцюжку.


Постійні читачі з доброю зоровою пам’яттю можуть помітити, що зовнішній вигляд Fusion 3.0 з точністю до маркування повторює зовнішній вигляд флеш-накопичувача Goodram Point 3.0. В умовах, коли левова частка електроніки випускається на умовах OEM, це не дивно.

blank

На відміну від Goodram, компанія Integral Memory призводить швидкісні показники пристрою. Як стверджується, накопичувач в режимі читання розвиває швидкість до 140 МБ / с, а в режимі запису – до 20 МБ / с. Наведено показники моделі об’ємом 32 ГБ, яка коштує 21 фунт стерлінгів. За 13 фунтів стерлінгів можна купити накопичувач об’ємом 16 ГБ, а за 8 фунтів стерлінгів – об’ємом 8 ГБ.

Джерело: Integral Memory

Залишити відповідь

Top