Ти тут
Головна > Новини > Флеш-накопичувач Lexar JumpDrive M10 Secure з інтерфейсом USB 3.0 має індикатор вільного місця

Флеш-накопичувач Lexar JumpDrive M10 Secure з інтерфейсом USB 3.0 має індикатор вільного місця

На сайті компанії Lexar, що спеціалізується на випуску флеш-накопичувачів і карт пам’яті , з’явилося повідомлення про випуск накопичувача Lexar JumpDrive M10 Secure . Це пристрій оснащений інтерфейсом USB 3.0 і комплектується програмою EncryptStick Lite для захисту інформації за допомогою шифрування за алгоритмом AES з 256- розрядним ключем. Використовуючи EncryptStick Lite , користувач може створити в накопичувачі захищену область . Записувані туди дані автоматично шифруються , а для отримання доступу необхідно ввести пароль. Функція File Shredder видаляє дані без можливості їх подальшого відновлення.

Цікавою особливістю флеш-накопичувача Lexar JumpDrive M10 Secure є індикатор вільного місця. Його свідчення видно , навіть коли накопичувач відключений від комп’ютера.
Швидкість читання , демонстрована накопичувачем , досягає 100 МБ / с. Швидкість запису залежить від об’єму. Накопичувач об’ємом 16 ГБ може записувати дані зі швидкістю до 20 МБ / с. Накопичувач об’ємом 32 ГБ може записувати дані зі швидкістю до 30 МБ / с. Накопичувачі об’ємом 64 і 128 ГБ можуть записувати дані зі швидкістю до 55 МБ / с.
Ціна JumpDrive M10 Secure об’ємом 16 , 32 , 64 і 128 ГБ дорівнює $ 35 , $ 58 , $ 100 і $ 190 відповідно. Виробник надає на накопичувачі трирічну гарантію. Продажі вже почалися.

Джерело: Lexar

Залишити відповідь

Top