Ти тут
Головна > Новини > Контрактні ціни на флеш-пам’ять типу NAND знову продовжать знижуватися, впевнені аналітики DRAMeXchange

Контрактні ціни на флеш-пам’ять типу NAND знову продовжать знижуватися, впевнені аналітики DRAMeXchange

Контрактні ціни на найбільш затребувані мікросхеми флеш-пам’яті типу NAND , які в першій половині жовтня трималися на постійному рівні , знову продовжать знижуватися. У цьому впевнені аналітики DRAMeXchange, що засновують свій прогноз на даних про високий рівень складських запасів в ланцюжку поставок і про несприятливу ситуацію на кінцевих ринках.
Попит на продукцію, в якій використовується флеш-пам’ять, залишається невпевненим. Ситуацію посилює песимістичний прогноз на початок року, коли традиційно спостерігається спад на ринку споживчої електроніки.
Коли компанія SK Hynix була змушена скоротити постачання пам’яті типу DRAM у зв’язку з пожежею, виникла надія, що це допоможе оздоровити ринок, оскільки інші виробники переведуть частину потужностей з випуску NAND на випуск DRAM. Однак цього виявилося недостатньо, щоб позбутися від надлишкових складських запасів. Контрактні ціни на флеш-пам’ять NAND практичні не змінилися.
За оцінкою DRAMeXchange, зростання поставок NAND в одиницях інформаційного обсягу дещо сповільниться: у четвертому кварталі 2013 року він складе 7,8%, а в першому кварталі 2014 року – 5,9 %.

Джерело: DigiTimes

Залишити відповідь

Top