Ти тут
Головна > Корисне > Утиліта Win Setup From USB 0.2.3

Утиліта Win Setup From USB 0.2.3

WinSetupFromUSB – невелика програма, що створює завантажувальну Flash USB з монтажником Windows , інших операційних систем , програм і Live -CD. Мультизавантаження поддержвается .
Безкоштовна утиліта WinSetupFromUSB допоможе навіть тим , хто не особливо розбирається в тонкощах завантажувальних дисків. Однак не варто забувати , що флешку необхідно підготувати перед записом . На щастя , для цього в комплекті з програмою поставляються утиліти Bootice і PEtoUSB . За допомогою них можна відформатувати носій і записати потрібну інформацію в службову область , наприклад , щоб комп’ютер бачив флешку як USB HDD .

Для створення завантажувального носія потрібно далі лише правильно вказати тип вмісту і шлях до дистрибутива (він у вас повинен бути). Ніхто не заважає вказати відразу декілька дистрибутивів , тоді флешка буде Мультізагрузочний і дозволить заощадити дуже багато часу.

Висока швидкість роботи , відносна простота і низька вимогливість до ресурсів зробили програму незамінною. Крім того , саме вона створює стабільні завантажувальні носії , які працюють як треба. Коли інші програми не стравляться , потрібно скачати безкоштовно WinSetupFromUSB і спробувати скинути дистрибутив за допомогою неї .

Версія: 0.2.3
Операційка: Windows 7 / XP / Vista
Оновлення: 7.01.2013
Російська мова: Так

Завантажити | 4,2Мб | .rar

Залишити відповідь

Top