Ти тут
Головна > Новини > Transcend представляє високоємний та швидкісний твердотільний накопичувач SSD370 з інтерфейсом SATA III об’ємом 1 ТБ

Transcend представляє високоємний та швидкісний твердотільний накопичувач SSD370 з інтерфейсом SATA III об’ємом 1 ТБ

Компанія Transcend Information, Inc. (Transcend), світовий лідер серед виробників мультимедіа та накопичувачів, представила свій новітній 2,5-дюймовий твердотільний накопичувач SSD370, оснащений інтерфейсом SATA III з пропускною здатністю 6 Гбіт/с. Пристрій не тільки має вражаючу ємність, яка сягає 1 ТБ, але й демонструє рекордну швидкість передачі даних, яка складає 570 МБ/с у режимі зчитування та 470 МБ/с у режимі записування. Накопичувач відповідає усім вимогам, які висувають до пам’яті найбільш продуктивні пристрої, а також підтримують такі корисні функції, як режим SATA DevSleep, який дозволяє оптимізувати та помітно знизити споживання електроенергії.

Висока ємність та рекордна продуктивність: 1 ТБ та 570 МБ/с

У лінійці накопичувачей Transcend SSD370 представлені пристрої ємністю від 32 ГБ до 1 ТБ, що здатні задовольнити навіть найбільш вибагливих користувачів. Пристрої побудовані на основі високоякісної флеш-пам’яті типу MLC NAND, оснащені сучасним інтерфейсом SATA III з пропускною здатністю 6 Гбіт/с, кешем на базі мікросхем DRAM DDR3 та високопродуктивним контролером Transcend TS6500. Накопичувачі демонструють унікальну швидкість передачі даних, що сягає 570 МБ/с під час зчитування та 470 МБ/с під час записування, що дозволяє їм з легкістю виконувати не тільки будь-які повсякденні завдання, але й найбільш вибагливі мультимедійні застосунки.

Підтримка режиму DevSleep

SSD370 підтримує режим SATA Device Sleep, що допомагає помітно збільшити тривалість роботи від батарей. Велика кількість новітніх портативних комп’ютерів, для скорочення часу, який потребується на завантаження операційної системи, замість повного відключення живлення, використовують режими зниженого споживання електроенергії, такі як режим очікування. Це, звичайно, не може не впливати на тривалість автономної роботи. DevSleep дозволяє повністю відключити живлення SATA-інтерфейсу, зберігаючи, при цьому, можливість його оперативного вмикання менш ніж за 20 мс, забезпечуючи, по аналогії до смартфонів, постійну готовність пристрою до роботи.

Окрім високої ємності та швидкості передачі даних, накопичувачі Transcend SSD370 також підтримують цілий спектр додаткових функцій та технологій, таких як Advanced Power Shield (захист від раптового відключення живлення), Intelligent Block Management (інтелектуальне керування блоками), Wear Leveling (мінімізація зносу комірок флеш-пам’яті), TRIM та NCQ. Крім того, пристрої підтримують розширений набір команд S.M.A.R.T. та відрізняються стійкістю до ударів, видатною надійністю та довговічністю.

Ексклюзивна пропозиція: програмне забезпечення Transcend SSD Scope

Покупці твердотільних накопичувачей Transcend отримають право на безкоштовне завантаження пакета ПЗ SSD Scope. Це набір корисних сервісних інструментів, що допомагає обслуговувати ці пристрої, попереджуючи деградацію їх продуктивності та надійності, а також діагностувати та усувати потенційні проблеми ще до їх виникнення. Головні компоненти цього програмного пакета: Drive Information, S.M.A.R.T. Status, Diagnostic Scan, Secure Erase, Firmware Update, TRIM Enabling, Health Indication та System Clone.

Доступний об’єм пам’яті та та умови гарантії

Твердотільній накопичувачі Transcend з інтерфейсом SATA III 6 Гбіт/с постачаються з ємністю 32, 64, 128, 256, 512 та 1 ТБ. Усі пристрої забезпечені трирічною гарантією.

Залишити відповідь

Top