Ти тут
Головна > Новини > Transcend StoreJet for Mac — ефективні та стильні накопичувачі для комп’ютерів Mac

Transcend StoreJet for Mac — ефективні та стильні накопичувачі для комп’ютерів Mac

Компанія Transcend Information, Inc. (Transcend), світовий лідер серед виробників мультимедіа та накопичувачів, заявила про початок випуску накопичувачів серії StoreJet® for Mac® (SJM). Представлені Transcend портативні жорсткі диски SJM100 та SJM300, а також твердотільні накопичувачі лінійки SJM500, відрізняються великою ємністю, високою швидкістю передачі даних та адресовані власникам комп’ютерів Mac. Крім того, усі три моделі з самого початку мають формат HFS+ та підтримують систему резервного копіювання Time Machine і повністю готові до використання одразу ж після підключення до комп’ютеру.
Портативний жорсткий диск SJM100 з інтерфейсом USB 3.0 — захищеність на рівні військових стандартів

Стійкість до ударів на рівні військових стандартів

Накопичувачі Transcend SJM100 повністю відповідають усім вимогам стандартного військового тесту на падіння*. Корпус має нековзке силіконове покриття та обладнаний внутрішньою системою підвісу накопичувача, яка максимально демпфує удари.

*Базується на тесті MIL-STD-810F 516.5-Transit Drop Test

Ємність 2 ТБ та інтерфейс USB 3.0

Накопичувач SJM100 має ємність 2 ТБ та здатен вмістити до 512 годин відео у форматі Full HD, більш ніж 32 000 годин цифрової музики та більше 960 000 цифрових зображень високої роздільної здатності. Завдяки інтерфейсу SuperSpeed USB 3.0, SJM100 демонструє надзвичайну швидкість передачі даних, яка у 10 разів перевищує максимальну пропускну здатність USB 2.0, що дозволить його власнику не тільки заощадити час при копіюванні великих об’ємів інформації, але й підвищити продуктивність своєї роботи.

Функція автоматичного резервного копіювання по натисканню однієї кнопки

При використанні разом з програмним забезпеченням Transcend Elite ця зручна кнопка забезпечує можливість у один дотик сформувати незалежну резервну копію найбільш важливих файлів, виконавши синхронізацію архівних даних з актуальною інформацією, що зберігається на ноутбуці чи настільному комп’ютері.

Портативний жорсткий диск SJM300 та компактний твердотільний накопичувач SJM500, оснащений швидкісними та ефективними інтерфейсами Thunderbolt™ та USB3.0

Надзвичайна швидкість передачі даних завдяки інтерфейсу Thunderbolt

Завдяки інтерфейсу Thunderbolt максимальна швидкість передачі даних, яку здатні продемонструвати портативні жорсткі диски SJM300 та твердотільні накопичувачі SJM500, досягає 10 Гбіт/с*. Обидві моделі оснащені й роз’ємами інтерфейса SuperSpeed USB 3.0, що забезпечує у 10 разів більшу пропускну здатність, ніж USB 2.0, при чому, модель SJM500 також підтримує протокол UASP, який допомагає додатково підвищити продуктивність.

*Наведені максимально можливі значення швидкості передачі даних для цього інтерфейсу. Реальна продуктивність залежить від ємності накопичувача, комп’ютера, який використовується, та конфігурації системи.

Стильний та міцний металевий корпус

SJM300 має вбудовану систему підвісу жорсткого диску, що забезпечує його надійний захист, а твердотільний накопичувач SJM500 здатен витримати удари, що за своєю силою у 5 разів перевищують максимальний рівень допустимих ударних навантажень для традиційних жорстких дисків. Крім того, оформлення їх стильних та міцних металевих корпусів чудово пасує до дизайну комп’ютерів Mac. Портативні жорсткі диски SJM300 мають ємність 2 ТБ, а компактні твердотільні накопичувачі серії SJM500 постачаються у варіантах об’ємом від 256 ГБ до 1 ТБ.

Програмне забезпечення Transcend Elite

Усі моделі накопичувачів StoreJet for Mac постачаються у комплекті з пакетом Transcend Elite — зручним для використання програмним забезпеченням для керування та шифрування даних, їх захисту та підвищення продуктивності роботи. Завдяки цьому пакету програм власники накопичувачів Transcend зможуть з легкістю впорядковувати, захищати та оновлювати свої файли. Усі моделі постачаються з трирічною обмеженою гарантією Transcend.

Mac® та Time Machine® є зареєстрованими торговими марками Apple Inc; Thunderbolt™ є зареєстрованою торговою маркою Intel Inc.

Залишити відповідь

Top