Ти тут
Головна > Новини > Transcend представляє новий швидкісний та надійний твердотільний накопичувач на основі пам’яті 3D NAND

Transcend представляє новий швидкісний та надійний твердотільний накопичувач на основі пам’яті 3D NAND

Компанія Transcend Information, Inc. (Transcend), світовий лідер серед виробників мультимедіа та накопичувачів, представляє новий твердотільний накопичувач на основі пам’яті 3D NAND. Враховуючи постійно зростаючий попит на високоємні та продуктивні накопичувачі, Transcend почала випуск 2,5-дюймових твердотільних накопичувачів SSD230 на основі пам’яті, вироблені за технологією 3D NAND, що дозволило одночасно збільшити їх об’єм, швидкість передачі даних та надійність.
Флеш-пам’ять 3D NAND: велика ємність, відмінна продуктивність та довговічність

ad4x78xi
Щоб збільшити щільність збереження інформації, виробники звичайних мікросхем типу 2D NAND змушені зменшувати розміри комірок, що веде до підсилення інтерференції між комірками та, отже, з наближенням до фізичної межі мініатюризації, понижує надійність їх роботи. Флеш-пам’ять типу 3D NAND було розроблено для рішення цієї дилеми: у таких мікросхемах комірки пам’яті розташовані у декількох шарів, що знаходяться один над іншим. Це не тільки дозволяє вирішити проблему обмеження щільності, що притаманна пласким чипам 2D NAND, але й допомагає підвищити швидкість читання та записування, оскільки знімає необхідність у використанні алгоритмів, що попереджують викривлення даних. Також прогресивна технологія 3D NAND вільна від проблем, пов’язаних з інтерференцією між комірками, крім того, дає можливість збільшити довговічність флеш-пам’яті та понизити рівень споживання електроенергії.

Висока надійність та виняткова продуктивність до 560 МБ/с

Твердотільні накопичувачі Transcend SSD23, побудовані на основі флеш-пам’яті 3D NAND, оснащені кешем на базі мікросхем пам’яті DDR3 та демонструють вражаючу продуктивність при виконанні операцій випадкового зчитування та записування блоків розміром 4 КБ, яка сягає 340 МБ/с, що дозволяє назвати ці накопичувачі ідеальним вибором для використання у якості завантажувального диску для повсякденної роботи. Завдяки використанню інтерфейсу SATA III 6 Гбіт/с та застосуванню технології SLC-кешування, накопичувачі SSD230 здійснюють послідовні операції зчитування та записування даних на швидкостях до 560 МБ/с та 520 МБ/с, відповідно. Висока продуктивність — це не єдина перевага накопичувачів SSD230, також вони підтримують технології RAID, LDPC (Low-Density Parity Check) та ECC, які забезпечують надійність зберігання та передачі ваших даних.

Ексклюзивне програмне забезпечення SSD Scope

Доступне для завантаження з Інтернету, програмне забезпечення SSD Scope було розроблене спеціально для використання з твердотільними накопичувачами Transcend та покликане підтримувати їх у справному стані, попереджуючи деградацію продуктивності. У цьому програмному пакеті реалізовані усі останні технології, що дозволяють діагностувати твердотільні накопичувачі та оптимізувати їх роботу. Серед найбільш корисних функцій SSD Scope має сенс відмітити наступні: отримання відомостей про накопичувач, моніторинг статусу S.M.A.R.T., діагностичне сканування, надійне видалення даних, оновлення мікропрограми, вмикання функції TRIM, індикатор справності накопичувача та клонування системи.

Гарантія

На твердотільні накопичувачі Transcend SSD230, які постачаються у варіантах ємністю 128, 256 та 512 ГБ, розповсюджується трирічна обмежена гарантія Transcend.

Контактна інформація
Для отримання більш детальної інформації та інтерв’ю, будь ласка, звертайтесь за наступною адресою:
Іван Плотніков
VANOPL INC.
DEVELOPMENT GROUP
03142, п/с 95, Київ, Україна
+7 499 322 99 75
+38 044 237 99 95 | ip@vanopl.com | skype: vanopl | ICQ: 47470830

 

Залишити відповідь

Top