Ти тут
Головна > Новини > Transcend представляє широку лінійку автомобільних відеореєстраторів

Transcend представляє широку лінійку автомобільних відеореєстраторів

Щільність руху на автомобільних дорогах збільшується з кожним днем, та не менш стрімко зростає вірогідність виникнення неочікуваних ситуацій під час поїздок, обставини яких потребують більш ретельного вивчення. Компанія Transcend Information, Inc. (Transcend), світовий лідер серед виробників мультимедіа та накопичувачів, представляє повну лінійку автомобільних реєстраторів, які дозволяють водіям фіксувати на відео все, що відбувається на дорозі під час їх мандрівок.

transcend_pr_20161013_cvr

Подвійний рівень впевненості у дорозі завдяки відеореєстратору Transcend DrivePro 520 з двома об’єктивами

Завдяки наявності двох об’єктивів, DrivePro 520, тильний об’єктив якого оснащений інфрачервоним світлодіодним підсвічуванням для нічної зйомки, дозволяє у будь-яких умовах робити чіткі відеозаписи всього, що відбувається на дорозі та всередині автомобіля. Також DrivePro 520 має вбудований приймач GPS та інтерфейс Wi-Fi, великий фронтальний об’єктив з діафрагмою F/1.8 та кутом огляду 130°, вбудований акумулятор та G-сенсор с функцією автоматичного вмикання режиму екстреного записування, що дозволяє відеореєстратору надійно фіксувати усі події.

Завдяки додатковим вбудованим функціям Transcend DrivePro 220 — це ваш надійний свідок

Вбудований акумулятор, режим екстреного записування, об’єктив з діафрагмою F/1.8, функція збереження фотографій, яскравий кольоровий 2,4-дюймовий РК-дисплей — все це забезпечує максимальну зручність користування. Крім того, безпеку водіння допоможуть підвищити такі додаткові функції DrivePro 220 як GPS-приймач, система попередження відносно з’їзду з поточної смуги руху (LDWS), система попередження фронтального зіткнення (FCWS), попередження відносно перевищення швидкості та режим паркування.

Чітке відео у будь який час: автомобільний відеореєстратор Transcend DrivePro 200

Об’єктив автомобільного відеореєстратора Transcend DrivePro 200 складається з 7 скляних лінз та одного інфрачервоного фільтру, забезпечує широкий кут огляду, що сягає 160 градусів, та має діафрагму F/2.0. Все це дає можливість забезпечувати високу чіткість відеозаписів, навіть в умовах низького рівня освітлення. Крім того, завдяки вбудованому адаптеру Wi-Fi та ексклюзивному застосунку DrivePro, користувачі зможуть переглядати відео, що записується у поточний момент, відтворювати збережені ролики та змінювати параметри відеореєстратора за допомогою iOS- та Android-пристроїв.

Впевненість у дорозі: автомобільний відеореєстратор Transcend DrivePro 100

DrivePro 100 оснащений об’єктивом з великою діафрагмою F/1.8 та здатний автоматично адаптувати свої настройки до різних умов освітлення, ретельно фіксуючи всі деталі поточної дорожньої ситуації вдень та вночі. Кут огляду камери відеореєстратора складає 130°, а його Full HD-матриця дозволяє записувати чітке та плавне відео з частотою 30 кадрів/сек та роздільною здатністю 1080p. Крім того, особлива конструкція об’єктиву, що складається з 6 лінз та інфрачервоного фільтру, покликана виключити конденсування вологи та затуманення зображення внаслідок нагрівання пристрою під час тривалих періодів безперервної роботи. Зручна функція фотозйомки призначена для збереження окремих фотографій під час записування відео або для фіксації зовнішніх пошкоджень автомобіля.

Компактний автомобільний відеореєстратор Transcend DrivePro 50

Завдяки надзвичайно компактним розмірам відеореєстратор DrivePro 50 можна з легкістю сховати за дзеркалом заднього огляду у салоні, де він не буде заслоняти огляд водієві. DrivePro 50 має об’єктив з великою діафрагмою F/1.8 та кутом огляду 130°. Завдяки безкоштовному застосунку DrivePro New, який доступний для пристроїв під керівництвом iOS та Android, та вбудованому адаптеру Wi-Fi, користувачі DrivePro 50 можуть змінювати настройки відеореєстратора, а також здійснювати потокову передачу, відтворення та завантаження відеозаписів за допомогою мобільних iOS- та Android-пристроїв.


Карта пам’яті microSD у комплекті постачання

Моделі DrivePro 50, 100, 200 та 220 постачаються у комплекті з високоякісною картою пам’яті microSD емністю 16 ГБ на основі флеш-пам’яті типу MLC, що відрізняється високою надійністю і довговічністю, та дозволяє зберігати до 4 годин відео у форматі Full HD, а разом із моделлю DrivePro 520 з двома об’єктивами користувачі отримують карту пам’яті емністю 32 ГБ.

Гарантія

Всі автомобільні відеореєстратори Transcend DrivePro постачаються з дворічною гарантією Transcend.

Порівнювальна таблиця автомобільних відеореєстраторів Transcend

Клацніть на наведеному нижче посиланні, щоб обрати пристрій, що найкраще вам підходить: http://www.transcend-info.com/PR/event/comparison/comparison_cvr_ru.html

Good Design Award 2016

Нещодавно автомобільний відеореєстратор Transcend DrivePro 50 отримав нагороду Good Design Award 2016 за високу якість і революційність дизайну.
З повним списком нагород, отриманих від редакцій галузевих видань, можна ознайомитися за посиланням: http://ru.transcend-info.com/about/awards

Залишити відповідь

Top