Ти тут
Головна > Новини > Нові ігрові миші з вбудованим сенсором серцебиття Mionix Naos QG вже в продажу

Нові ігрові миші з вбудованим сенсором серцебиття Mionix Naos QG вже в продажу

Компанія Mionix, виробник ігрової периферії, оголошує про початок продажів нової ігрової миші Mionix Naos QG (Quantified Gaming). Цей маніпулятор дозволяє відслідковувати фізіологічні реакції користувача та транслювати їх у реальному вимірі часу. Нова ігрова миша Mionix була створена у співпраці із суспільством Kickstarter та порталом потокового мовлення Twitch. Безперервно вимірюючи за допомогою численних вбудованих датчиків частоту пульсу та інші дані відносно активності користувача, Naos QG дарує гравцям нові враження від ігор та дає їм можливість аналізувати свої дії.

mionix-naos-qg_pt1
Доступне для завантаження з Інтернету програмне забезпечення Mionix Hub допомагає настроїти параметри Naos QG та дозволяє переглядати збережені біометричні дані. Це дає можливість користувачеві вивчати свої реакції та поведінку, виявляти закономірності. Цими даними можна поділитися у соціальних мережах.
Крім того, повнофункціональне програмне забезпечення доповнене опцією накладання графічних біометричних індикаторів, що показують частоту пульсу та іншу корисну інформацію на ігрове зображення або інтерфейс інших застосунків, що перетворює Naos QG на унікальний інструмент для організаторів потокового мовлення та авторів відеороликів.
Розробники мають відкритий доступ до бібліотек API програмного забезпечення Naos QG. Вони можуть з легкістю створювати власні застосунки або моди, які дозволять краще розкрити можливості та потенціал Naos QG.

mionix-naos-qg_pt2
Пристрій має 128 КБ вбудованої пам’яті та оснащений високопродуктивним 32-бітовим процесором ARM™ Cortex M3, таким чином, реалізація додаткової функціональності не впливає на ефективність виконання основної функції комп’ютерної миші — обробці даних щодо її переміщень, отриманих від оптичного сенсору.
Вже відзначений нагородами, ергономічний дизайн був створений для хвату долонею та забезпечує підтримку для усіх п’яти пальців, а завдяки темно-сірому чотиришаровому гумовому покриттю ця миша не тільки відмінно виглядає на робочому столі, але й неймовірно зручна у використанні.
Naos QG оснащена новим оптичним сенсором PMW-3360, що не має додатного чи від’ємного апаратного прискорення, який демонструє чудову точність та плавність передачі рухів при максимально допустимій швидкості переміщення 7,6 м/с (250 IPS) та роздільній здатності до 12000 DPI.

mionix-naos-qg_pt3
На сьогоднішній день рекомендована роздрібна ціна на нові ігрові миші Mionix Naos QG становить 3 537 гривень. Новинки забезпечуються 2-річною гарантією від виробника.

Основні характеристики:

  • Вимірювання частоти пульсу, рухів та активності користувача
  • Датчик частоти пульсу та датчик вимірювання шкірно-гальваничного рефлексу
  • Накладання візуалізації біометричної інформації на ігрове зображення
  • Відкритий доступ до бібліотек API
  • Оптичний сенсор 12000 DPI (PMW-3360)
  • Чотиришарове гумове покриття забезпечує надійний хват та природні тактильні відчуття користувача
  • Час відгуку 1мс, частота опитування 1000 Гц
  • Процесор 32-біт ARM Cortex M3, частота 32 МГц
  • 128 Кб вбудованої пам’яті зберігають до 5 профілів налаштувань
  • 7 кнопок з можливістю програмування
  • Світлодіодне підсвічування до 16,8 мільйона відтінків
  • Вага 152 грами, довжина кабелю 2 метри

Залишити відповідь

Top